زندگی طبیعی٬ سلامت و زیبایی

سلامتی در دامان خدای مهربان و نعمت هایش

زندگی طبیعی٬ سلامت و زیبایی

سلامتی در دامان خدای مهربان و نعمت هایش

مرطوب کننده پوست عسلی

دو قاشق غذاخوری را با ۲ قاشق چایخوری شیر مخلوط کرده، بر روی پوست بمالید، مرطوب کننده خوبی است.

سمی به نام نوشابه

انواع نوشابه‌ها با دارا بودن مقادیر فراوانی از مواد مضر برای بدن جزء خوراک شیطانی دسته‌بندی می‌شوند زیرا برطبق صریح روایات ضرر رساندن به خویش حرام است. اما سموم موجود در نوشابه و ضررهای آن به شرح زیر است.

  • اسید سیتریک و اسید فسفریک خوراکی: نوشابه دارای PH برابر 8/2 است. دشمن شماره یک مینای دندان است و کلسیم را نیز از استخوانها می‌زداید. عامل اصلی افزایش روز‌افزون پوکی استخوان است.  همچنین جالب است بدانید هنگامی که میزان اسید فسفریک خون افزایش می یابد کلیه ها قادر به دفع سریع آن نمی باشند بنابراین فشار مضاعفی بروی کلیه ها تحمیل میگردد. مصرف نوشابه های گازدار سبب میگردد تا کلسیم از استخوانها برداشته شده و درون خون جریان یابد این امر موجب رسوب کلسیم اضافی در کلیه ها گردیده که در نهایت منجر به سنگ کلیه میگردد. همچنین خون اسیدی حاصل از نوشیدن نوشابه بروی عملکرد گلوتایتون تاثیر میگذراد. گلوتایتون یک آنزیم با خاصیت آنتی اکسیدانی میباشد که حفظ زیبایی پوست و شکل آن را به عهده دارد. علامه بر این در دهان، گلو و مری در پی مصرف نوشابه های گازدار محیط اسیدی ناهنجاری ایجاد میگردد. چراکه مخاط دهان، گلو و مری بسیار در برابر اسید حساس و آسیب پذیر می باشند. اسید فسفریک موجود در این نوشابه ها با رقابت با اسید هیدروکلریک معده عملکرد صحیح معده را تحت تاثیر قرار می دهد. هنگامی که معده ناکارآمد می گردد غذای مصرفی گوارش نیافته باقی مانده و سبب سوء هاضمه و نفخ میگردد.
  • شیرین کننده مصنوعی: در ابتدا به مینای دندان آسیب می زند مخصوصا اینکه شیرینی همراه با سرما وارد دهان می شود. قند مصنوعی جزء مواد فوق العاده مضر برای لوزالمعده می باشد و در بعضی انواع خود باعث بروز بیماری قند (دیابت) می شود. استرس و اضطراب بی دلیل یکی از عوارض مصرف این بمب شیرین است. البته شیرین کننده های صنعتی مورد استفاده در نوشابه سازی به طور کلی شیمیایی می باشد و ضررهای فراوان غیر قابل باور دیگری نیز برای بدن دارد که در آینده به تفصیل شرح خواهم داد.
  • گاز دی اکسید کربن: باعث یبوست، پوکی استخوان، سستی عضلات و ضعف حافظه می‌شود.    
  • بنزوات سدیم: به عنوان مواد سزطانزای قطعی شناخته شده است. جالب اینکه حود شرکت های نوشابه ساز از جمله شرکت زمزم هم به سرطانزا بودن این ماده اعتراف دارند!
  • کافئین: در بسیاری نوشابه ها موجود است که مهمترین کارکرد آن ایجاد اعتیاد به مصرف نوشابه می باشد.  کافئین سبب برهم خوردن نظم خواب گردیده، علایم پیش از قاعدگی را تشدید کرده و سبب کم آبی در بدن میگردد. کافئین سبب بروز اختلالاتی در تولید مثل شده، و رشد و تکامل جنین را نیز تحت تأثیر قرار می ‌دهد. بر اساس مطالعات انجام شده روی حیوانات آزمایشگاهی، ارتباط بین مصرف کافئین و بروز نقص‌هایی نظیر لب شکری، فقدان انگشتان دست و پا و بد شکلی‌های جمجمه‌ای در نوزاد ثابت شده است.
  • رنگهای مجاز! خوراکی: متجاوز از چندین دهه است که سمی و سرطان ‌زا بودن این رنگ ‌ها مورد بحث قرار گرفته است و چندین نوع آن ممنوع اعلام شده است. رنگ‌های مصنوعی موجود در خوراکی های رنگی، می‌تواند زمینه اختلالات رفتاری مانند بیش فعالی و پرخاشگری را در کودکان به وجود آورد.  

اینها گوشه کوچکی است از ضررهای سمی به نام نوشابه. 

حال اگر می خواهید کلکسیون بیماری شوید یک لیوان نوشابه خنک بنوشید! 

نوش جان!!

شربت سرکه انگبین (سکنجبین عسلی) طبیعی

یک لیوان آب را با چهار لیوان عسل٬ یک لیوان سرکه طبیعی٬ یک لیوان عرق نعناع مخلوط کنید. سپس آن را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.

البته عسل با جوشیدن بسیاری خواص خود را از دست میدهد و حتی ممکن است در آن نوعی سم تولید شود. 

به همین خاطر روش بهتری هم برای تولید این نوع سکنجبین وجود دارد. 

در این روش در ابتدا عسل را اضافه نمی کنیم. ابتدا سایر مواد را می جوشانیم. سپس می گذاریم تا خنک شود و در این بین دمای محلول را مرتبا بررسی می کنیم. هنگامی که دمای محلول به زیر ۶۰ درجه سانتیگراد رسید عسل را اضافه کرده و همزمان محلول را هم می زنیم.

شربت آماده است. اکنون می توانید آن را با آب مخلوط کرده و خنک بنوشید. این شربت بهترین گزینه برای دفع سردی غذاهایی مانند ماهی٬ کله پاچه و... می باشد. 

سنگ کلیه

  • پرهیز غذایی 

خوردن گوشت٬ برنج٬ نان را برای چند هفته متوقف کنید. 

  • رژیم آب میوه 

اگر می توانید با نظر طبیب برای چند هفته رژیم آب میوه بگیرید. اگر نمی توانید لااقل مرتب آب میوه بنوشید.  

  • شربت آب و عسل 

صبح ناشتا٬ شب پیش از خواب٬ در طی روز مرتبا شربت آب و عسل بنوشید. 

  • ماءالشعیر 

ماء الشعیر بنوشید. در صورتیکه از ماءالشعیر کارخانه ای استفاده می کنید نتها از نوع ساده (تلخ) آن استفاده کنید و مراقب باشید به یبوست گرفتار نشوید (یبوست ناشی از گاز دی اکسید کربن). 

  • عرقیات بنوشید 

عرق خارخسک٬ عرق کاسنی٬ عرق خارشتر بسیار مفید است. روزانه سه لیوان از هرکدام بنوشید.  

  • طناب بزنید 

بله نعجب نکنید. سعی کنید روزانه هر تعداد که می توانید طناب بزنید. 

  • هندوانه٬ خربزه٬ خیار 

از میوه های بالا زیاد میل کنید. 

  • داروی کاکل ذرت 

کاکل نوک ذرت را جدا کرده در آب بجوشاند و جوشانده آن را میل کنید. 

  • داروی هندوانه 

هندوانه را با پوستش خرد کرده و بجوشانید. جوشانده را صاف کردم میل کنید. 

  • آب ترب 

ترب را آب گرفته روزی سه مرتبه میل کنید. در فصلی که ترب در بازار موجود نیست می توان به جای ترب از تربچه استفاده نمود. 

  •   عسل و کندر 

روزانه حداقل یک بار مقداری کندر خوراکی را همراه با تکه ای موم و عسل٬ آرام بجوید. 

 

 

*آب میوه ها و جوشانده های بالا باید به صورت تازه استفاده شوند. 

*در مورد جوشانده ها مراقبت کنید بیش از حد حرارت نبینند. در ضمن می توان آنها را با استفاده از حرارت غیر مستقیم (بخار کتری) تهیه کرد.

تب٬ اسهال٬ استفراغ

تب٬ استفراغ٬ اسهال٬ بیماری هایی هستند که از کودکی تا پیری همراهد ما هستند. 

نسخه زیر برای همه سنین مفید و موثر است با این تفاوت که مقدار و حجم مصرف را برای کودکان و نوزادان باید کاهش داد. 

  • جلوی استفراغ را نگیرید 

استفراغ عکس العمل طبیعی بدن است. یکی از ناآگاهانه ترین کارها جلوگیری از استفراغ است.

  • آب سیب 

هر یک ساعت یک لیوان آب سیب میل کنید. بیماری به مدت یک الی سه روز طول می کشد. مقدار آب سیب بسته به سن بیمار می تواند کمتر از این نیز باشد. برای نوزادها این مقدار به یک ته استکان می رسد.  

 

  • عرق نعنا و عسل   

با استفاده از عرق نعنا و عسل شربتی درست کنید و روزانه حداقل ۵ بار بنوشید. 

  • آب عسل 

شربتی از آب جوشیده ولرم و عسل درست کنید و روزانه حداقل ۵ بار بنوشید.

  • رژیم غذایی 

سعی کنید در این سه روز چیز دیگری نخورید و تنها با سه داروی بالا گرسنگی خود را برطرف کنید. اگر نمی توانید امساک کنید لااقل از غذاهای پختنی و سنگین پرهیز کنید. حتما معده را سبک نگهدارید.