زندگی طبیعی٬ سلامت و زیبایی

سلامتی در دامان خدای مهربان و نعمت هایش

زندگی طبیعی٬ سلامت و زیبایی

سلامتی در دامان خدای مهربان و نعمت هایش

شربت سرکه انگبین (سکنجبین عسلی) طبیعی

یک لیوان آب را با چهار لیوان عسل٬ یک لیوان سرکه طبیعی٬ یک لیوان عرق نعناع مخلوط کنید. سپس آن را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.

البته عسل با جوشیدن بسیاری خواص خود را از دست میدهد و حتی ممکن است در آن نوعی سم تولید شود. 

به همین خاطر روش بهتری هم برای تولید این نوع سکنجبین وجود دارد. 

در این روش در ابتدا عسل را اضافه نمی کنیم. ابتدا سایر مواد را می جوشانیم. سپس می گذاریم تا خنک شود و در این بین دمای محلول را مرتبا بررسی می کنیم. هنگامی که دمای محلول به زیر ۶۰ درجه سانتیگراد رسید عسل را اضافه کرده و همزمان محلول را هم می زنیم.

شربت آماده است. اکنون می توانید آن را با آب مخلوط کرده و خنک بنوشید. این شربت بهترین گزینه برای دفع سردی غذاهایی مانند ماهی٬ کله پاچه و... می باشد. 

نظرات 1 + ارسال نظر
علی یاری جمعه 24 دی‌ماه سال 1389 ساعت 06:13 ب.ظ

جوشاندن عسل خطرناک است فقط باید کمی گرم کرد لطفا اصلاح کنید.

ممنون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد